Rockschool

modern music academy

Rockschool

Modern Music Academy is officieel partner van Rockschool. En daar zijn wij bijzonder trots op! Het partnerschap houdt in dat wij de Rockschool-opleidingen en -examens aanbieden in het gehele land.

 

Bij MMA kan men ervoor kiezen speciaal op de student afgestemde Rockschool-lessen te volgen. Daarbij maakt het niet uit of iemand wel of geen ervaring heeft; zowel de absolute beginner als degene die zich wil voorbereiden op het toelatingsexamen van het conservatorium kan zich inschrijven.

 

Rockschool voorziet in een volledig lesaanbod

• speciaal op kinderen gerichte lessen

• elke denkbare muziekstijl

• voor de hobbymuzikant

• cursussen voor de professionele musicus

• gericht op de toelatingseisen van het conservatorium

 

Rockschool heeft als doelstelling de muziekopleiding en -examens praktisch, flexibel en plezierig te maken door moderne muzikanten de mogelijkheid te bieden dezelfde kwalificaties als klassieke musici te behalen. Het uitgangspunt daarbij is dat populaire muziek een belangrijke plek heeft binnen elk opleidingsniveau.

Rockschool is dé methode bij het opleiden van de uitstekende musici en docenten van de toekomst door ze de gereedschappen aan te bieden die nodig zijn om succesvol te worden.

 

Waarde van het Rockschool diploma

Grade 8 staat gelijk aan derdejaars bachelor en geeft de mogelijkheid als professioneel docent of muzikant aan de slag te gaan.

Het diploma is wereldwijd erkend.

 

De complete cursus bestaat uit 8 gradaties.

Zelfs een beginner kan al na een paar maanden van voorbereidende lessen starten met de cursus. Het niveau stijgt jaarlijks, waarbij in iedere gradatie geleerd wordt muziekstukken te spelen en technieken aan te leren. Daarbij maken muziektheorie en notenlezen ook deel uit van de cursus.

Tweemaal per jaar worden onder leiding van een officiële examinator, die daarvoor vanuit Engeland overkomt, de examens afgenomen.

Toonaangevend

 

 

 

 

 

Rockschool is wereldwijd de toonaangevende en geaccrediteerde aanbieder van muziekopleidingen en -examens.

 

De Graded Music Exams, diploma's en beroepskwalificaties worden over de gehele wereld onderwezen en staan bekend om hun praktische bruikbaarheid, flexibiliteit en creativiteit.

 

Modern Music Academy is in Nederland de enige muziekschool die deze opleiding aanbiedt en kan examineren.

 

Het diploma is wereldwijd erkend!

 

Meer informatie over Rockschool vind je hier: http://www.rockschool.co.uk/

 

 

Neem voor de datum van het eerstvolgende examen even contact met ons op.

© Modern Music Academy • All rights reserved